Trouwjurk huren

Steeds meer bruiden geven de voorkeur aan het huren van een trouwjurk. Op deze manier kom je voordelig uit en huur je een trouwjurk uit de laatste collecties. Bij ons kun je vele verschillende modellen huren voor een betaalbare prijs. De maten van de huurtrouwjurken gaan van 32 t/m 46. Op de pagina “Foto’s en prijzen” vind je een aantal jurken die te huur zijn. De rest van de verhuurcollectie kan in de winkel bezichtigd worden.

De huurprijs van de trouwjurk is inclusief de stomerijkosten en accessoires. Zie onze hieronder onze werkwijze.

Werkwijze HUREN:
MAAK EEN PASAFSPRAAK!
Maak een pasafspraak op 0684328586 (enkel bereikbaar tijdens onze openingstijden!) of via ons contactformulier.

PASSEN!
Tijdens de pas-sessie pas je verschillende trouwjurken die aansluiten aan jouw wensen maar laat je zeker ook adviseren door onze ervaren stylistes want zij weten als geen andere hoe de jurken staan. Be surprised!

GESLAAGD VOOR EEN HUURTROUWJURK?
Er wordt een huurovereenkomst opgesteld met de uitgekozen jurk en accessoires. De huurprijzen varieren tussen        €350 tot €750 all inclusive (all-inclusive houdt in: inclusief sluier, hoepelrok en de stomerijkosten). De jurk wordt voor jou gereserveerd na een minimale aanbetaling van €200,-. Het restant betaal je bij het ophalen van de jurk + borgsom van €250. Deze borgsom staat garant voor de jurk.

OPHALEN & RETOURNEREN?
Je wordt een week van tevoren gebeld om de ophaaldag vast te leggen. De ophaaldag is altijd 1 a 2 dagen voor de trouwdatum dus hier kun je alvast rekening mee houden. De trouwjurk dient 1 a 2 dagen later weer geretourneerd te worden. Bij het retourneren van het gehuurde krijg je de borg retour.